Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Дарин Ангелов стяга сватба

отпечатай новината

03.10.2015 11:44 | Видян 2396 пъти

Дарин Ангелов стяга сватба

Сватбени камбани ще прозвучат в скоро време за актьора Дарин Ангелов и неговата годеница. Това сподели артистът на Народния театър, който заедно с брат си Деян гостуваха в предаването „Тази събота" по bTV. Дарин е убеден, че е намерил правилния човек и е много щастлив. „Тя не е актриса. Много стойностен и истински човек е", сподели той. Актьорът разказа, че питал своя брат-близнак как е решил да се ожени и как е разбрал, че това е правилния човек. „Просто ще го усетиш", казал му Деян, а Дарин не повярвал. Но точно това се случило с приятелката му Антония.

Близнаците споделиха още, че никога не са се карали за момичета. Винаги така се получавало, че когато единият хареса някоя, другият изобщо не я поглеждал. И всичко ставало без думи, разбирали се с погледи.

Деян, който има две деца, заяви категорично, че би се оженил трети път за съпругата си. Когато двамата сключвали брак се наложило да направят две церемонии. 6-годишният му син пък вече дебютира на театрална сцена. По думите на баща му, той е много талантлив, но и прекалено невинен за това изкуство.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !