Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Конфликтът между млади и стари във "Фермата" се задълбочава

отпечатай новината

08.10.2015 18:01 | Видян 1717 пъти

Конфликтът между млади и стари във

В сряда вечерта Дони хвърли в смут Веселин, разкривайки му какви мъже са искали ръката й. Мисис Баба сподели с майора, че Валентин Димитров и съпругът на Елена Петрова на били сред тях. В четвъртък Дони ще разкрие още за това какъв „лош човек” е Вальо Топлото.

Любимата на Симеон – Нора, за първи път влиза в открит конфликт с по-възрастните във „Фермата”, а причината е различията в поколенията. Веско напада „мурките”, че не могат да готвят, което предизвиква гнева на Мария, последван от този на Нора, която е обидена, че някой говори зад гърба й без да я познава и да знае на какво е способна.

В четвъртък ще стане ясен и вторият дуелист за седмицата. На кого ще се спре Веско зрителите ще разберат тази вечер от 21.30 часа. Тогава те ще станат свидетели и на това възможно ли е Дони и Мария да се помирят и ако да каква е тайната за това.

В последния епизод за работната седмица бай Георги ще даде оценка на това дали участниците са се справили със седмичните си задачи – да построят кошара за овцете, навес за дърва, да направят сладко, компоти, да изплетат кошници и т.н. За добре свършената работа бай Георги им е подготвил награди като риба, тютюн, макарони, кафе, брашно и 9 овце. Освен физическите награди за фермерите има и още една – българското знаме. Ще бъде ли поставено то във „Фермата” ще стане ясно тази вечер по bTV.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !