Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

"Спайс гърлс" планират турне с "Бекстрийт бойс"

отпечатай новината

08.10.2015 17:54 | Видян 1802 пъти

Изпълнителките от "Спайс гърлс" (Spice girls), които планират да се съберат за юбилейно световно турне догодина, водят преговори за съвместни изяви в САЩ с популярната банда "Бекстрийт бойс" (Backstreet boys), пише в. "Дейли стар".

Ей Джей Маклийн от "Бекстрийт бойс" е потвърдил, че действително има преговори за съвместните им изяви.

През 2016 г. се навършват 20 години от излизането на първия сингъл на британската дамска формация – Wannabe, превърнал се в световен хит, и "спайските" Ема Бънтън, Мел Си, Гери Халиуел и Мел Би смятат да отбележат годишнината с поредица концерти по света.

Към тях обаче няма да се присъедини петата изпълнителка от групата, модната дизайнерка и съпруга на бившия футболен ас Дейвид Бекъм Виктория Бекъм.

Причината да преговарят за съвместни изяви в САЩ с "Бекстрийт бойс" е притеснението на "спайските", че самостоятелно няма да могат да пълнят залите отвъд океана, пише още "Дейли стар".

"Навремето момичетата бяха много популярни, но успехът им не продължи толкова дълго. От тогава мина доста време и сега те смятат, че ключът към разпродажбата на билети за шоутата им в САЩ е да концертират съвместно с друга, все още актуална формация", казва за изданието неназован източник от обкръжението им. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !