Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Слави очарован от таланта на Фики

отпечатай новината

12.10.2015 09:12 | Видян 1138 пъти

Слави очарован от таланта на Фики

Фики беше гост в „Шоуто на Слави“ снощи. Водещият го познава от 10-годишен, когато при гостуване на баща му Тони Стораро, малкият също се качил на сцената и запял един от хитовете на известния си родител. Сега, след като завърши музикалното училище Любомир Пипков и стана Певец на годината, изпълнителят на Пайнер направи първото си самостоятелно участие в най-гледаното телевизионно предаване в българския ефир.

Дългият го накара да запее поп и после фолклор. Фики не се затрудни с нито една от двете задачи и демонстрира богатите си гласови възможности с части от песните “I Just Call To Say I Love You” на Стиви Уондър и народната „Караджа дума Русанки“.

След като го чу, Трифонов възкликна: „Ти си пеел много интересно, бе...  Добре пееш!“
Младият Стораро веднага му върна жеста с: „И Вие също. Бях на концерта Ви и си мечтая някой ден и аз да бъда на такава голяма сцена.“ Той сподели още, че не се е насочил към поп-фолк жанра заради баща си, а защото тази музика му е в кръвта. Но не изключва възможността в бъдеще да експериментира и с други стилове.

В ефира на bTV Фики призна също, че за много кратко време се е сдобил с голяма популярност и дава всичко от себе си, за да не разочарова хората, които го харесват. „Това е най-важносто – публиката да те хареса. Тези, които се харесват сами, не стигат много далеч“, подкрепи го Слави.

Водещият одобрява и това, че певецът се занимава със спорт. А той му обясни, че тази негова страст датира още от детството:  „От малък съм запален по кеча. Преди години, когато цялата ни фамилия се премести в София заради работата на татко, молех баба да ме буди, когато по телевизията започнат двубоите на кечистите и ги гледахме всички заедно. От там тръгна всичко.“

Слави каза, че не обича да задава въпроси от интимен характер, но го посъветва: „В личен план -  ти си младо момче, така че по-спокойно. Все пак да не е много-спокойно, за да не станеш като мен.“

Фики представи и новата си песен „Железен“, като обясни, че в случая в нея той е железният. „Няма нито един железен мъж – да знаеш, има ли жена, всички се размекваме. Край“, отсече Трифонов. „Много зависи от жената“,  – контрира го певецът. „Еми, така е...“, съгласи се накрая водещият и пожела късмет на новия си приятел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !