Отиде си бащата на зверски убития в...

Издъхна бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов....

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Петя Дикова нахлу в ефир да реши майка си

отпечатай новината

12.10.2015 09:50 | Видян 3719 пъти

 Петя Дикова нахлу в ефир да реши майка си

Майка и дъщеря втрещиха и зрителите, и водещия на предаването "120 минути" по bTV. Дъщерята Петя Дикова изобщо не беше сред поканените тази вечер от колегата й Светослав Иванов. Но това не й попречи да се включи като буквално нахлу в ефир.

Очевидно извън сценария Петя влезе в кадър с желанието си да оправи кичур в косата на майка си Аня Пенчева. След миг колебание, водещият Иванов излезе от ситуацията като помоли за стол и остави колежката си в студиото.

„Мислех, че ще ми се размине да ме наставляваш", излезе от ситуацията с усмивка и актрисата. Двете изкараха минутите до края на предаването, държейки се за ръце, очевидно демонстрирайки своята близост.

Преди появата на напористата си щерка Аня Пенчева изобщо не се поколеба и да среже водещия Светослав Иванов. В представянето й като гост той употреби думите "независимо от годините". Според Пенчева обаче, годините имат значение само при уискито, докато при жената те не са важни.

„Красотата кара хората да правят компромиси, на Запад такива известни лица като Клаудия Кардинале се приемат много добре, докато у нас актрисите се приемат като застаряващи след определена възраст", каза бившият секс символ на българския театър и кино.

„Красивата жена е като слона, като влезе, всички я забелязват, макар че според мъжа ми жената не трябва да говори много", каза още Аня Пенчева. И сподели, че след като децата й са пораснали, вниманието й е насочено към възпитанието на съпруга й.

Аня заяви, че се гордее с познанството си със Зануси, че е снимала със Сергей Говорухин и че е имала много контакти с хора от световния арт елит. „Бях в един асансьор с Роберт де Ниро, изведнъж се почувствах много висока, защото бях на високи токчета", разказа актрисата. Според нея, известните хора са много естествени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !