Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Слави вдигна частно парти с гръцка звезда

отпечатай новината

12.10.2015 10:42 | Видян 1647 пъти

Слави вдигна частно парти с гръцка звезда

Малко изпълнители са в състояние да разчувстват и развълнуват истински железният Слави Трифонов, но гръцката звезда с кипърски произход Михалис Хаджиянис определено е един от тях. Популярният изпълнител бе за няколко дни у нас, а покрай грандиозния си концерт в зала 1 на НДК успя да реализира и частно парти, на което да весели не кой да е, а най-големият ни шоумен - Слави Трифонов, заедно със свитата му от "Ку-ку бенд", балерините от "Магаданс" и целия екип на предаването зад камера.

35-годишният Хаджиянис гостува за първи път в България като билетите за концерта му в НДК се разпродадоха още преди месеци. У нас той е известен от близо 15 години с най-големия си хит "Den fevgo" ("Няма да си тръгна"). Визитата му бе съпътствана с богата програма, организирана от продуцентите му, но се появил и частен ангажимент, за който му е било платено на ръка.

След участието си в "Шоуто на Слави" в петък вечер Хаджиянис останал по молба на водещия да весели него и екипа му. Студиото на Дългия се превърнало в истинска таверна за близо час, а за програмата си той получил близо 5 000 евро уж под формата на бакшиш.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !