12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Майката на Катя от „Ритон” отгледала Здравко

отпечатай новината

14.10.2015 16:09 | Видян 2223 пъти

Майката на Катя от „Ритон” отгледала Здравко

Аз отгледах Здравко! Той отрасна тук, у нас, и винаги съм оставяла дъщеря си сама да взима решенията за себе си. Пълна глупост са клюките, че не съм го искала за зет. Това заявява пред столичен всекидневник майката на Катя от дует „Ритон” – Лидия.
 
Родителката на Ритонката опровергава един от най-упоритите слухове в медийното пространство, а именно, че никога не е искала Здравко в семейството си. Според злите езици Катя е имала сериозни проблеми с майка си заради връзката си с бъдещия си съпруг и Здравко не един път е бил гонен от дома им, пише БЛИЦ. Оказа се, че в това няма нищо вярно. Дори напротив – Лидия е жената, която се е грижила дълги години за него и никога не е имала против връзката им с Катя.
 
Самият Здравко остава без баща едва 7-годишен и е отгледан единствено от майка си Нонка. След смъртта й певецът изпада в тежка депресия и намира отново щастието едва след като се запознава с Катя и майка й. Въпреки слуховете между зет и тъща никога не е имало скандали и грозни сцени.
 
Лидия разкрива, че не следи участието на дъщеря си и зет си във „Вип брадър”. Избрала е да се върне в родната Дупница и не съжалява за това. Справя се сама, въпреки възрастта си. „Не ме вълнуват клюките по техен адрес. Все ще се намери някой в града, който да ме спре и да иска да ми разкаже какво е прочел за Катя и Здравко, но категорично отказвам да слушам. Предпочитам да чета книги, да живея спокойно”, твърди възрастната жена.
 
Според мълвата Лидия и Катя са се отчуждили отдавна, а Ритонката се е отрекла от жената, дала й живот, преди 15 години и дори не се чуват по телефона. „Няма да говоря за това дали поддържаме контакт или не. Когато тя поиска, ми се обажда, когато аз поискам – също. Но това дали сме в конфликт, или пък сме близки, как се отнасяме една към друга – това е наш проблем”, отсича Лидия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !