Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Как отслабна Алла Пугачова?

отпечатай новината

14.10.2015 17:04 | Видян 1924 пъти

Как отслабна Алла Пугачова?

Алла Пугачова шашна всички на международния песенен конкурс „Нова вълна“ в Сочи. Само преди дни певицата се появи там като почетно жури и остави публиката без думи заради външния си вид. Певицата се показа стройна и слаба, а според близки до нея тя тежи не повече от 55 килограма. Преображението й е смайващо, като се има предвид, че по едно време тя тежеше над 90 кила!

Злите езици шушукат, че е посегнала към скалпела, за да се освободи от излишните килограми. В действителност обаче Алла опровергава тези истории. При пристигането й в Сочи на 1 октомври журналисти питат Пугачова какво яде, че е толкова слаба и подмладена. Примадоната подигравателно отговаря: „Ям ядене“.

„Алла наистина изглежда добре. И това е така, първо, поради това, че е много щастлива с мъжа си и техните близнаци. Освен това тя от години вече се е научила да контролира апетита си чрез диета, която сама измислила. Кръстила я СССР.

Да не си помислите, че диетата СССР означава, че Алла не яде. Не, не е така. Наименованието идва от абревиатурата С — сладко, С — солено, С–маслено или мазно, което на руски е „сдобное“ и Р–разтоварващ ден, в който Алла яде само зеленчукови супи“. Алина Редел допълва, че на празници примадоната си позволява парче торта, след което има два разтоварващи дни само на бульон, пише „Всеки ден“. Самата Алла Пугачова се радва на наистина добър апетит и се шегува, че ако отслабне прекалено ще обиди почитателите си. Дори в една от песните си припява: „Ах, този огромен интерес към моето тяло днес“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !