Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

4 гаджета върти бившият на ДесиСлава

отпечатай новината

15.10.2015 15:55 | Видян 2198 пъти

 4 гаджета върти бившият на ДесиСлава

4 гаджета накуп върти бившото гадже на фолкпевицата ДесиСлава - ММА боецът Светлозар Савов. Той изобщо не страда по експоловинката си и се е отдал на ергенлък. Това разказаха пред България Днес хора от неговото обкръжение.

Зарко и изпълнителката бяха дълги години заедно, но накрая връзката им се сгромоляса. Развитието на кариерата на ДесиСлава и нежеланието да роди дете, както и многобройните изневери на Савов са сред най-спряганите причини за разлъката между симпатичната двойка.

След раздялата ДесиСлава изпадна в тежка депресия и видимо промени външния си вид, като дори се появиха твърдения, че линее от мъка по бившия си. В същото време Зарко започнал да се възползва максимално от свободата си и започнал да върти по няколко момичета наведнъж.

За последно дори се похвалил, че има 4 гаджета, като нито една от тях не знаела за другата. Основният му контингент били ученичките от Русе, които масово му се възхищават. При появата на Савов в заведение девойките сами отивали при него да флиртуват, а после се хвалели пред приятелките си, ако успеят да се шмугнат в леглото му. Често в арена на забивка се превръщала и фитнес залата, където мачото тренира. Това и била една от причините Савов да не иска да напусне дунавския град, където в очите на местните моми е със статут на полубог.

Поведението на бившия й още повече наранявало ДесиСлава, която не можела да превъзмогне факта, че толкова лесно е заменена. "Лъжа е, че Десислава е отслабнала. Тя е добре, няма никакви здравословни проблеми и няма драстична промяна в теглото. Това може да се види от всеки, който е отишъл на нейно участие", обясни пресаташето на фолкпевицата - Лилия Райкова.

Освен че е заета с музикалните си ангажименти, от началото на септември певицата пътува често до Гърция. Тя се стреми повечето уикенди да е в Солун, където учи синът й. 14-годишният Майки е сред възпитаниците на американското училище в града, а Десислава е наистина горда от успехите на момчето си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !