Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Как се влюбва всяка зодия?

отпечатай новината

18.10.2015 08:41 | Видян 2206 пъти

 Как се влюбва всяка зодия?

КОЗИРОГ
Козирозите се влюбват рационално. Никакви такива - гръм, мълния, сякаш фойерверки са избухнали или пък пеперуди пърхат в стомаха им. Козирогът знае, че пеперудите в стомаха противоречат на физиологията, а преди да се влюбиш, е необходимо както трябва да се изучат тактическо-техническите характеристики на предполагаемата внезапна страст. Погрешно е да се смята, че Козирозите са тревопасни. Ооо, не! Те стоят на клона като ягуар и дебнат жертвата си с години, за да направят след това точния скок и хоп - жертвата вече лежи с „разкъсано гърло" /макар и на практика да не изглежда така/ и шепне: „Аз също те обичам!".

ВОДОЛЕЙ
Водолеите се влюбват правилно. Всички останали знаци виждат влюбването така: „Обичам те, значи ти трябва да ми отделяш цялото си време, внимание, портфейл и всичко останало, което имаш!". Водолеят смята, че ако се е влюбил в някого, трябва да се грижи за него. Водолеите владеят фантастична дарба: дори когато романът им е в своя апогей, не се обиждат, ако любимият или любимата вече цели 40 минути не звъни по телефона. А на закъсненията за среща реагира така: „Утре също ли ще имаш много работа? Ами вземи със себе си този сандвич със сирене!". И сандвичът наистина е със сирене, а не със стрихнин.

РИБИ
Рибите се влюбват класически. По законите на любовните романи. В любовния им роман трябва да има страст, хормони, разкъсани дрехи, щастие, болка и кървави сълзи. Важното е обектът на любовта им да бъде максимално труднодостъпен. Например да живее в друг град, а още по-добре - в друга страна. В идеалния вариант - може да лети с изследователска мисия за Марс. Рибите трябва да страдат и да преодоляват препятствия, за да има някакъв смисъл любовта им. След романа с Риби остава изсъхнала пустиня, покрита с дебел слой безцветна пепел. И само кървавите сълзи като ярки капки летят някъде в орбитата на Фобос.

ОВЕН
Овенът се влюбва спокойно. Това е този рядък случай, в който Овенът не реагира според огнения си темперамент и спокойно седи на брега на реката с тревичка в уста, докато край него не преминат труповете на всички съперници. След това Овенът лениво отива към обекта на страстта си и небрежно му казва: „Хайде да отидем в храстите!".

ТЕЛЕЦ
Телецът се влюбва яростно. Обектът на любовта му трябва да му принадлежи изцяло - с всички свои предимства и недостатъци. Защото иначе... ооо, не, не ви се иска да знаете какво ще се случи! Страстта на Телеца се увеличава така, както казва Малката разбойничка: „Ще кажа да те набият с камшик и ти ще ме заобичаш - и още как! Ще ме заобичаш, чуваш ли?". Така че Телците винаги отговарят с взаимност (иначе ще стане страшно, много страшно). А ако любимият им реши да ги напусне - трябва да направи това на пръсти и без да вземе нищо от дома на Телеца.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците се влюбват истински. И завинаги! „Завинаги" продължава примерно половин година, а обектите на истинската му любов може да бъдат двама души. Но и двамата близнаците обичат еднакво истински. За Близнаците е абсолютно нормално сутрин да плачат за една от несбъднатите вечни любови, а вечерта да искат да си прережат вените заради втората истинска любов. При това мъката им и в двата случая е съвсем истинска. Ако някой не ги разбира, това е Водолеят.

РАК
Ракът се влюбва внимателно. Обикаля наоколо, не се приближава и внимателно щрака с клещи: „А ако това не е Тя? А ако само си мисля, че е Тя - единствената и истинската, а после разбера, че всъщност не е Тя?" Обектът на любовта му обикновено се уморява от тази неувереност и има вероятност любовният роман да свърши, преди да е започнал. Т.е. връзката на Рака зависи от търпението на избраника или избраницата му. Но най-търпеливите ще бъдат възнаградени - влюбеният Рак е способен да сложи в краката на любимата целия свят. Впрочем, дори и това преминава по схемата „А ако всъщност този свят е скучен? А ако се налага любимата да диша хлор и не й е нужен свят, изпълнен с кислород?" ... И така продължава с години.

ЛЪВ
Лъвът се влюбва без да иска. Т.е., той разбира, че е здравословно да е влюбен, но съвременното общество дава възможност да влюбените да имат равни права. Лъвът изобщо не разбира как може да има равни права с останалите нищожества от зодиака. От друга страна, ако кажеш вълшебната реплика: „Предлагам ти да си отгоре!" (не само в сексуален контекст), Лъвът моментално ще те приеме в дома си, което гарантира вкусна храна и всякакви други облаги. Защото Лъвовете като правило са щедри до безумие.

ДЕВА
Девата се влюбва като за последно. Влюбената Дева от прага предоставя на обекта на страстта си цялостно да владее ръката, сърцето, приятелите, децата от първия брак и лелите до девето коляно. На плахия въпрос: „А лелите защо?" влюбената, но все още разсъждаваща правилно Дева ще отговори, че в в къщи и такива неща влизат в работа. Ако изведнъж обектът на страстта й се изпари, Девата ще страда смирено и ще почака две-три години, за да даде възможност на бившия си любим да се върне. Но всъщност, да промениш мнението си и да се върнеш при Девата е правилното решение!

ВЕЗНИ
Везните се влюбват от любов към изкуството. Защото любовта е нещо красиво. А красивата любов е наистина прекрасно нещо. Везните ще Ви ухажват красиво, красиво ще се занимават със секс и красиво ще си тръгнат от Вас. А след това красиво ще се върнат. Изобщо, ще ви объркат до невъзможност. Но в никакъв случай със злоба - просто животът е кратък и трябва да се опита всичко. Защото всичко е толкова прекрасно!

СКОРПИОН
Скорпионът се влюбва в обедната почивка. Между кръжоците по театър и фотография. Освен това Скорпионът се влюбва много технично: бърз избор на жертва, точен удар в сърцето и хоп - жертвата вече се гърчи в агония, умолявайки: „Вземи ме!". Скорпионът радостно ще я вземе, ще я целуне по носа и ще изчезне на занимания по йога.

СТРЕЛЕЦ
Стрелецът предпочита да не се влюбва изобщо. Защото Всичко ще бъде лошо! Всвичко ще бъде лошо, както винаги. Ако Стрелецът все пак се влюби, той ще се ослушва внимателно - а наистина ли всичко е лошо? Или засега е нормално? Или все пак..., о Боже! Но ако Стрелецът най-сетне престане да проектира стария си лош опит от предишни връзки на всеки следващ избраник, всички останали знаци на зодиака унило ще пушат в ъгъла.

Източник: cosmo.ru

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !