Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Ники Михайлов пак на косъм от брак с Алисия

отпечатай новината

19.10.2015 10:36 | Видян 2693 пъти

Ники Михайлов пак на косъм от брак с Алисия

Ники Михайлов за сетен път е на косъм да предложи брак на Алисия. Казваме „на косъм“, защото този „филм“ сме го гледали вече много пъти за последните няколко години.

Вратарят все се зарича, че му е време да се задоми, да има семейство, но си остава само с приказките. На ръката на Алисия нито блести годежен пръстен, нито сме я видели с бременно коремче.

И този път Михайлов се зарича, че е сериозен. Той вече е поканил приятелката си да живее в хипер луксозния му апартамент в столицата.

„Станах вече на 30 години и ми е време за брак. Догодина и това ще се случи“, отново взе да обещава Ники. И Алисия му вярва, както на прословутата реплика: „Татко каза, че ще ми купи колело… ама друг път“.

Иначе, ако не друго, Алисия ще намаже луксозна обстановка в новия му мезонет в „Лозенец“.

„Веднъж спах в 7-звездния Бурж ал Араб в Дубай и ми направо впечатление, че като включиш климатика, не го чуваш. Архитектът ми пусна запитване до хотела каква е марката и моделът и поръчах три за апартамента“, хвали се Михайлов.

И продължава с гъзариите: „Само с едно дистанционно си включвам климатика, телевизора, щорите, лампите. Също и когато не съм вкъщи, влизам през интернет и си включват отоплението и лампите“.

Освен на всички тези екстри, Алисия ще се радва и на личен готвач – Боян Серафимов, който отдавна обслужва Ники, пише България Днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !