Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Събират ли се Селена Гомес и Джъстин Бийбър?

отпечатай новината

19.10.2015 15:02 | Видян 2753 пъти

Събират ли се Селена Гомес и Джъстин Бийбър?

Бившата двойка Джъстин Бийбър и Селена Гомес изненадаха феновете си като пуснаха общо парче. Събират ли се изпълнителите – това е основният въпрос, който си задават всички покрай тях.

Двамата имаха четиригодишна връзка, за която пеят в песента Strong. В нея Селена и Джъстин описват чувствата си един към друг. Самата изпълнителка споделя, че въпреки тежката раздяла, двамата са успели да запазят добрите си отношения и дори да станат още по-близки. И двамата наскоро разкриха, че са много важни един за друг и все още се обичат. Бийбър пък сподели, че записването на обща песен би било “терапевтично”.

„Селена и Джъстин не записаха песента заедно, те изпълниха своите части отделно, но и двамата бяха много ангажирани със създаването на парчето и неговото написване”, сподели източник пред HollywoodLife. “Те не бяха основните му автори, но и техните имена ще бъдат включени сред останалите автори. Това се планира от месеци и двамата работиха върху това паралелно със заниманията си по своите албуми”, допълва още той като разкрива, че двамата изпълнители все още са много близки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !