Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Mark Knight идва за Хелоуин у нас

отпечатай новината

21.10.2015 13:41 | Видян 870 пъти

 Mark Knight идва за Хелоуин у нас

Тази есен духовете на Halloween се пробуждат на нова, по-голяма локация. За първи път в нощта на 31-ви октомври те ще излязат извън Yalta Club, за да обсебят Inter Expo Center. Кодовата дума за достъп до грандиозното шоу на страха е „freak", а превъплъщението в различни чудати образи е силно препоръчително. За саундтрака на вечерта ще се погрижат Mark Knight  и гласа на sensetion - Mc Gee.

Freak шоуто ще се разгърне на площ от 1700 кв.м, а необикновените същества и техният антураж ще изпълват всеки сантиметър в Inter Expo Center. Най-добрите, тематично преобразени гости, част от тазгодишното Freak Show, ще получат поощрение. Страхът, анормалното и чудатото ще са честно срещан мотив, a всичко това ще се допълва от музиката на любимия на много Mark Knight , който пристига с приковаващия глас Mc Gee.

Събитието е част от специалната 10-годишнина на клуба, в която се връщаме към онези златни години на Yalta Club. Билетите са в предварителна продажба на цена от 40 лв. Налични са и ограничен брой ВИП пропуски на цена от 50 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !