Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Словачка: Гришо ми беше първият

отпечатай новината

21.10.2015 18:00 | Видян 3343 пъти

Словачка: Гришо ми беше първият

Бившата словашка тенисистка Романа Табак разкри любопитни подробности за връзката си с Григор Димитров. Табак призна, че Гришо е бил първият мъж в живота й и дълго след края на взаимоотношенията им е останала сама.

Романа Табак е родена през 1991 година и двамата с Димитров са били гаджета през 2008 г., като участват заедно в юношеската надпревара на "Уимбълдън". Тогава Гришо печели титлата, а словачката стига до 1/2-финал.

Именно тя е неговата дама на официалния прием след приключване на надпреварата. Двамата се разделят по-късно, а тя спира с тениса, тъй като й откриват заболяване, което пречи на спорта. В момента Табак е студентка в Ню Йорк, където изучава психология.

Тя участва в различни турнири на любителско ниво и не пропуска да посети големите надпревари, където с радост се потапя в атмосферата на живота, който може би е щяла да има, ако не беше заболяването.

"Не съм познавала друг мъж преди Григор. Той беше моята голяма юношеска любов, която винаги ще помня. Не съм имала друг мъж до себе си след него до 23-ата си година. Останахме приятели и след като той започна връзка с Мария Шарапова", споделя Табак.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !