Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Зорница Линдарева се върна при стар любовник

отпечатай новината

22.10.2015 10:49 | Видян 1476 пъти

Зорница Линдарева се върна при стар любовник

Зорница Линдарева отново спи с Ивайло Тодоров, познат повече като Иво Редбула. Репортер на „Всеки ден" засече двойката в един от столичните супермаркети, където двамата си пазаруваха храна. Те бяха във видимо неадекватно състояние, въпреки че часът бе едва 21, а моделката през цялото време се хилеше безцелно и едвам се държеше на краката си.

Линдарева и бизнесменът вече на няколко пъти се събират и разделят, като последната им раздяла бе в началото на май. Летните месеци „кака Зорче" изкара без възрастния си любовник, но не се спря да търси богат спонсор. След като не намери подходящ богат заместник на прехвърлилия 60-те съсухрен мъж, моделката отново се е върнала при първия вносител на световноизвестната енергийна напитка в началото на септември.

Съседи на бизнесмена издадоха пред „Всеки ден", че двамата редовно пиянстват заедно и рядко изтрезняват. Когато репортерът ни засече влюбените да си пазаруват в хранителния магазин, те отново бяха наблегнали на алкохола, а храната бе оскъдна. Зорница бе без грим и далеч не хващаше окото. Тя бе облечена раздърпано и без прическа, но със „светещи" от изпитите чашки алкохол очи. Впечатление на репортера ни направи и фактът, че тялото на Линдарева е далеч от манекенските пропорции и изглежда увиснало, което оправдаваме с болестта й - булимия.

„Ужас, целият магазин ги забеляза! Хубаво, напили са се, но поне да не парадират с това и да го правят достояние на всички!", коментираха потресени продавачки в хипермаркета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !