Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Провал с концерта на Лепа Брена

отпечатай новината

23.10.2015 09:43 | Видян 2933 пъти | Гласували 1

Провал с концерта на Лепа Брена

Юголегендата Лепа Брена не можа да напълни зала "Арена Армеец" в София. Концертът на звездата премина при слаб интерес и тя пя пред рехава публика, която започна да си тръгва още след първите няколко песни, видя с очите си репортер на "Всеки ден". Входовете на „Арена Армеец" бяха отворени в 18:00 часа, а точно в 20:30 на сцената излезе Кралят на фолка Азис. Ромският славей пя точно 45 минути със собствен бенд и в 21:15 освободи сцената за балканската мега звезда.

Певицата излезе шеметно на сцената, като изпълни един от най-големите си хитове, но въпреки това не можа да задържи вниманието на платилите няколко десетолевки хора, за да я чуят на живо. Брена бе заложила на скромна сцена, със скромен балет и още по-скромно осветелние и ефекти.

"Разочрован съм. Нивото беше ниско, в сравнение с други концерти на които съм бил. Все едно всичко е направено само да се отбие номера. Не можеш само да получавш, трябва й да даваш. Каква е тази мизерна сцена. Все едно сме в зората на 90-те години", коментира на излизане от залата фен на Лепа.

Преобладаващата част от хората в публиката бяха над 30-40 години и певицата не можа да ги вдигне на крака нито веднъж, въпреки ослепителния си външен вид и убийственото пеене.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !