Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Съдия-изпълнител продава апартамент на Елена Петрова

отпечатай новината

25.10.2015 11:27 | Видян 3787 пъти

Съдия-изпълнител продава апартамент на Елена Петрова

Софийският съдия-изпълнител Александър Бизов изнася за публична продан имот на актрисата Елена Петрова и съпругът й Аристотелис Фотилас.
Макар двамата да не живеят заедно от доста време, никой от тях не желае да подаде молба за развод и съвместно отглеждат близнаците си Александър и Изабела.
Апартаментът не е основно жилище за нито един от семейството – не само поради малките си размери от 61 кв.м., а и понеже е в новопостроена сграда, пише blife. Имотът се намира на ул. „Чавдар Мутафов” №39 в горната част столичния квартал „Лозенец”, която е близо до зоопарка.

Според официалното обявление от Камарата на частните съдебни изпълнители, с което epicenter.bg разполага, причината за търга е необслужвана ипотека. Апартаментът, който се състои от входно антре, дневна с кухненски бокс, стая, баня с тоалетна и тераса ще премине в чужди ръце на 20 ноември, ако някой от желаещите да го купят даде повече от обявената начална цена от 90 000 лева.

Всеки може да го огледа в събота и неделя, като, естествено, стопаните са делегирали права на друг човек да развежда потенциалните купувачи. Желаещите да се включат в търга трябва да напишат предлаганата от тях цена на листче и да го предадат в запечатан плик, заедно с разписка за внесени 10 на сто от 90-те хиляди лева.

20 ноември в сградата на Софийския градски съд на „Цар Борис Трети” №54 офертите ще бъдат отворени и ще стане ясен купувачът. Собствениците отново не са задължени да присъстват.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !