Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Наши модни спецове – жури на световен конкурс

отпечатай новината

26.10.2015 13:40 | Видян 829 пъти

Наши модни спецове – жури на световен конкурс

В света на бг моделите преди броени дни настъпи пренареждане на приоритетите, след като с гръм и трясък се появи модна агенция Re:view. Познатият в света на модата Евгени Евтимов и колегата му Георги Асенов са основатели на новата агенция, която вече успя да събере невероятно красиви момчета и момичета от цялата страна. Двамата са поканени като жури на конкурса Future Fashion Face, който в края на януари се провежда в Анталия.

Там Евгени и Георги ще имат трудната задача да изберат победители сред кандидати от много държави, които участват в конкурса. Собствениците на новата агенция, които са с над 10 години опит в модния бранш, работят с престижни марки и създатели на кинопродукции. Идеята на двамата модни спецове е да променят критериите за красота, които се налагат от години, като се повтарят едни и същи лица по подиумите.

Агенцията е успяла вече да набере солиден брой кандидати за топмодели, които имат подходящата визия. Re:view вече се разпростира в цялата страна, като в Пловдив работят регионалните мениджъри на агенцията.

В новата агенция ще се допускат само модели, които отговарят на всички световни изисквания и са готови да работят упорито, за да успеят да пробият и в чужбина. Re:view ще лансира модели зад граница, като идеята е да се наложи в чужбина и красотата на българския мъж, тъй като досега в света на голямата мода са известни предимно момичета от страната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !