Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Моника Валериева иска да става фолк певица

отпечатай новината

26.10.2015 14:13 | Видян 1713 пъти

Моника Валериева иска да става фолк певица

Моника Валериева не се задоволявала със славата си на плеймейтка. От 2 години насам брюнетката драпа със зъби и нокти да се качи на фолк сцената, нареждайки се до своите приятелки от чалгата - Андреа и Анелия.

Засега момата от Дупница има един-единствен реализиран проект - с Джордан, но и малкото й творчество успява да й носи участия и приходи, а хонорарът й е закован на 500 лева, съобщава „Всеки ден". 25-годишната Моника не крие, че открай време си мечтае да се превърне в чалга звезда.

Самата тя коментирала в приятелски кръг, че има всички качества да е в ефира на „Планета", най-вече заради сексапилната си визия. И без това браншът не се слави с гласови представителки, така че липсата й на певчески умения не е проблем, при все че една от най-добрите й приятелки - Андреа, е известна с фалшивите си напъни. Още преди година Моника се пробвала официално да влезе в листата на изпълнители на „Пайнер".

Благодарение на близките си отношения с Анелия тя си уредила среща с Митко Пайнера. При прослушването обаче парашутът на брюнетката не се отворил, тъй като присъствал и вокален педагог.

Валериева тепърва ще се съсредоточава в самостоятелната си кариерата и участието й във „ВИП Брадър" било първата стъпка към истинското популяризиране на името й. Тя смята да запише няколко самостоятелни песни. „Има всички качества да стане чалга певица. Това, че не може да пее, не е проблем, цялата е отремонтирана и стои добре пред камерата", коментират в хайлайфа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !