Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Пълнолунието вдига градуса на емоциите

отпечатай новината

26.10.2015 15:50 | Видян 1034 пъти

Пълнолунието вдига градуса на емоциите

Най-успешно ще започне новата седмица за родените под знаците и предимно през втората и трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Каквото и да се случва през деня, все ще във ваша полза. Планетите са подредени за вас по-най-добрия начин. Ще сте изпълнени с енергия, настроение и ще имате ползотворни контакти. Колегите ще ви разбират и подкрепят, а любимите хора ще ви одухотворяват с обичта си. И все пак, ако има някъде разминаване, не забравяйте, че това са общи хороскопи и тенденции според звездите.

От 16:25 часа българско време на 26 октомври до 08:07 часа на 27 октомври Луната в Овен е „без курс“. Каквото има да правите важно, правете го до 16:25 часа, защото всичко важно, свършено след този час няма шанс да бъде успешно и да има развитие. През втората половина на деня е препоръчително да се вършат основно рутинни дейности. Не предприемайте рисковани начинания.

Здраве

На 26 октомври не се препоръчват мозъчни операции, очите, горната челюст, ушите, носа и устната кухина, сериозни интервенции или вадене на горни зъби.

Аспекти

В неделя срещу понеделник Луната в Овен прави неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог, а на 26 октомври в сутрешните часове тя се включва и към „танца“ между Меркурий и Уран в Овен, съвпадайки с Уран.

Това подсказва, че е настъпил пиковият момент на трусовете в обществото, и по света ще е доста напрегнато. В личния живот най-осезаемо ще усетят тези планетни енергии родените вече през втората и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби няма да е много леко. Аспектите между планетите създават предпоставка за „инфарктни“ кавги с близки, роднини, съседи или колеги. Денят ви не е благоприятен за договаряния, а и общуването ще е доста по-затруднено и напрегнато. Внимавайте с кого влизате в конфликт, да не изскочи някой здравеняк от кола на улицата и да стане от нищо – нещо. И не пътувайте, ако не е наложително.

Както през нощта срещу 26-ти, така и на 26 октомври през деня опасността от тежки автомобилни и авиационни катастрофи и голяма.

Да не забравяме, че Луната е растяща, а на 27 октомври предстои Пълнолуние. В мунданен план (световен) са възможни по-агресивни въздушни военни удари, бомбени атентати, експлозии и аварии в предприятия, природни бедствия, трусове на борсата, протести. Към планетите в хороскопа на съседката ни Гърция транзитните планети правят доста напрегнати аспекти. Да се надяваме да се размине деня без земни трусове там, а от там и у нас. Може да има прекъсване на електричеството някъде по света, нарушения във връзките за комуникация – телефони, интернет и т.н., поради силни бури. Възможни са хакерски атаки, пазете компютрите и всякаква апаратура от повреди. Внимавайте за загуба на документи, ключове или багаж при пътуване.

Времето – В понеделник Луната в Овен очаквам да повиши температурите, но и да усили вятъра. В късните вечерни часове на 25-ти, както и на 26 октомври се очертава по-разкъсана облачност, но на места може да има краткотрайни валежи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !