Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ченгетата погнаха Тарантино

отпечатай новината

27.10.2015 10:01 | Видян 1597 пъти

Ченгетата погнаха Тарантино

Най-големият полицейски съюз в Ню Йорк поиска да бойкотира филмите на Куентин Тарантино, след като носителят на Оскар протестира срещу полицейското насилие.

„Не е изненада за някой, който си изкарва прехраната, като слави престъпността и насилието и мрази ченгетата", заявиха полицаите. „Време е за бойкот на филмите на Тарантино", казаха те.

Последният филм на режисьора „The Hateful Eight" ще има премиера в САЩ на Коледа.

Полицаите настояха, че не живеят като във фантазиите на Тарантино и неговите истории на големия екран, и рискуват понякога и живот си, за да защитят общността от реалната престъпност и хаоса.

Стотици хора се включиха в събота в Ню Йорк в масов протест срещу жестокостите на американските полицията.

Демонстрантите преминаха по една от главните улици - Шесто авеню, скандирайки лозунги срещу беззаконието от страна на пазителите на реда, което често води до жертви сред американците.

Протестиращите разказваха по високоговорители за случаите на прекомерна употреба на сила от страна на полицията през последните години. Мнозина държаха снимки и плакати с изображения на хора, предимно чернокожи, загинали от ръцете на полицаи.

В демонстрацията се включи и известният американски режисьор Куентин Тарантино. Той специално долетя от Калифорния, за да се противопостави на безпричинно жестоките действия от страна на представителите на закона. „Аз съм съвестен човек. Ако видиш как се извършва убийство, трябва да се изправиш и да се противопоставиш на това. Тук съм, за да кажа, че съм на страната на жертвите", каза двукратният носител на „Оскар".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !