Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Мамалев ще танцува с Марта Вачкова

отпечатай новината

19.11.2008 12:01 | Видян 5820 пъти

Мамалев ще танцува с Марта Вачкова

В четвъртък специален гост на Dancing Stars ще бъде Марта Вачкова, която ще танцува с Георги Мамалев. Двамата репетират усилено за танца си вече втора седмица като обещават, че изпълнението им ще бъде изключително забавно.

Междувременно Орлин и Яна отново поведоха в класирането. В понеделник журито оцени танцът им с максималните 30 точки. Освен че танцува, поп звездата дори изпълни песента, на която танцуваха – ‘Michelle” на Бийтълс и така тотално спечели журито и публиката в залата.

На втора позиция след тях застанаха двойките на Нети и Докулевски и Виолета Марковска и Атанас Месечков. Половинката на Дони заложи на ефектна танго хореография, а Виолета – на фокстрот. Миналата седмица двете актриси попаднаха под атаките на Сашо Диков, който заяви, че Аня Пенчева се справя доста добре за сметка на други звезди, които вече са тренирали различни танци и че това не е равен старт за всички.

На последно място отново застана Божидар Искренов, който не издържа на критиките на журито и нападна дори самата Галена Великова, като заяви че и в нейното изпълнение е имало грешки. Така, ако Гиби не събере достатъчно зрителски вот, отново ще попадне в елиминациите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !