Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

НОВИ СБЛЪСЪЦИ ВЪВ VIP BROTHER

отпечатай новината

29.10.2015 14:48 | Видян 845 пъти

НОВИ СБЛЪСЪЦИ ВЪВ VIP BROTHER

Снощи се проведоха седмите номинации във VIP Brother. Иво Танев се оказа най-големият дразнител в Къщата и получи цели седем негативни гласа. Освен него застрашени от изгонване са Люси Иларионов и Кичка Бодурова. Кой от тях ще напусне завинаги Къщата в понеделник, зависи изцяло от феновете на най-гледаното шоу в България.

В днешния дейли епизод ще видим новата седмична мисия на Съквартирантите, в която ще се поставят на изпитание не само артистичните им способности, но и тяхното его. Къщата на Big Brother ще се превърне в декор на мюзикъла „Гъмео и Пресиета“. Режисьор на грандиозния спектакъл ще бъде Иво Танев, който така ще се вживее в новата си роля, че ще предизвика всеобщо недоволство. Как са разпределени ролите в тази  Шекспирова трагедия по новихански и дали това няма да предизвика недоволството на звездите, ще стане ясно тази вечер от 20 часа по Нова.

Въпреки натоварените репетиции, Съквартирантите ще имат време и за нови скандали. Колкото повече наближава финалът, толкова повече нервите на всички се опъват и дори нещо на пръв поглед незначително става причина за грандиозни битки. В изключително емоционални сблъсъци един срещу друг ще се изправят Иво и Гъмов, Джино и Кичка, а Здравко дори ще избухне срещу своята любима Катя. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !