Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

На косъм от РАЗВОД! Мария хвана Гущеров в изневяра

отпечатай новината

30.10.2015 17:43 | Видян 3756 пъти

На косъм от РАЗВОД! Мария хвана Гущеров в изневяра

Бракът на фолк певицата Мария и Християн Гущеров е на косъм от развод.Главният виновник обаче учудващо не не тя, а милионерът.
 
Пробойната между „идеалното” семейство Гущерови се появила в секса, който от доста време липсвал на Гущеров, та той решил да го потърси на друго място.
 
Издънката е станала преди малко повече от месец. Г-жа Мария, както Отварачката настоявала да бъде наричана от слугите в палата на Гущеров, пипнала съпруга си с друга жена, пише „Уикенд”.
 
 
Клюката обикаля чалга средите от няколко дни, след като самата Мара се оплакала, че е рогоноска, на някои от по-близките си колежки. Сведенията дали Християн е изневерил на заралийката с бивша своя бройка или с момиче на повикване, са противоречиви, както и информацията за мястото на престъплението. Твърди се, че пухкавият Гущеров е бил
 
изпържен неволно от човек от охраната си.
 
Той се изпуснал пред Мария, че въпросният ден мъжът й имал бизнес среща, за която обаче самият той не я уведомил. Обикновено Отварачката била наясно с всички работни ангажименти на Християн, тъй като още преди брака им бе допусната до бизнеса на семейството и фигурира в управата на няколко от семейните фирми. Мария се усъмнила в половинката си, още повече, че бодигардът не успял да й отговори категорично с кой от партньорите си ще се вижда нейният Хриси.
 
Чалга дивата решила да провери на място дали деловата среща на мъжа й върви към успешен край. За зла беда заварила Гущеров в компанията на полугола девойка.
 
Мария не можела да повярва на очите си и въпреки, че е по-гръмогласна и от кречетало, си глътнала граматиката от шока, разкриват наши източници. Тя неведнъж подхвърляла в женска компания, че е сигурна в любовта на своя Християн, още повече, че с едрата му физика около него нямало мераклийки.
 
Бясна от измяната и с накърнено достойнство, още същия ден Мария и дъщеря й от първия брак Марая,
 
напуснали имението на Гущеров
 
в „Бояна”. Отварачката натоварила 4 куфара в една от лимузините на съпруга си и се пренесла в апартамента на сестра си. Измамената Мария била категорична, че няма да остави предателството на мъжа си без последствия. Чалгаджийката дори се консултирала с адвокатката си. Двете подготвили молба за разтрогване на брака с Християн Гущеров по негова вина, придружена с иск за солидна издръжка.
 
До тази крайна мярка обаче не се е стигнало, след като прелюбодеецът паднал на колене пред Отварачката. В продължение на 3 седмици младият мъж горещо умолявал съпругата си да му прости глупавата постъпка. Пълничкият Хриси се заоправдавал, че развил комплекси до красива и сексапилна жена като нея, а непрестанните подмятания зад гърба му, че
 
Мария е с него не по любов, а по сметка
 
тотално го съсипали. Затова сглупил да пофлиртува с друга жена, та да напомпа поизгубеното си самочувствие.
 
След триседмично лазене, Гущеров все пак е успял да откупи достойнството на Отварачката. За да се върне отново в къщата в „Бояна”, хитрата пайнерка е поставила две условия – да бъде подменен автомобилът в гаража й и да получи пълна свобода в кариерата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !