Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Ернестина разказа страшна история

отпечатай новината

01.11.2015 12:07 | Видян 3464 пъти

Ернестина разказа страшна история

За първи път от началото на престоя си в къщата на „ВИП Брадър” Ернестина Шинова си позволи да разкаже нещо от личния си живот. До сега актрисата изслушваше чуждите неволи и помагаше на всеки, но явно времето и изолацията си казват думата, след като Шинова призна дълбока своя мъка, пише zajenata.bg.
 Ернестина разказа пред Светлана за трудната си бременност и за трудното си раждане, в което едва не загубила както детето си, така и собствения си живот.

„Наложи ми се да родя секция и загубих страшно много кръв. Като махнеш бебето, което беше 2,700 кг., като махнеш огромно количество околоплодни води, като махнеш плацентата, като махнеш 3-4 литра кръв, които загубих, аз излязох кожа и кости”, призна пред плеймейтката Ерна.

След раждането й се наложило да яде постоянно, за да може да изхранва дъщеря си, която и без това била изключително слабо бебе.

Лекарите имали притеснение, че ако майката не успее да се възстанови, това ще се отрази на детето и ще трябва да държат дъщеря й в кувьоз и на изкуствена храна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !