12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Люси се разплака заради Ани Хоанг

отпечатай новината

03.11.2015 09:28 | Видян 1847 пъти

 Люси се разплака заради Ани Хоанг

Люси Иларионов се разплака по време на въпросите, които му задаваха съквартирантите в Къщата на "ВИП Брадър". Режисьорът е номиниран за изгонване и останалите му го питат каквото пожелаят.

Още при първия въпрос очите на Люси се насълзиха, а когато "Биг Брадър" го попита за причината за сълзите му, дебеланкото заяви, че някой отвън му липсва. Всички випове разбраха, че Иларионов визира гаджето си Ани Хоанг. "Този някой ме харесва такъв, какъвто съм!", заключи бившият танцьор.

"Естествено, че му е мъчно, на всеки вътре му липсва някого отвън. Люси е хаплив в къщата и не особено долюбван, на него навярно още повече му липсват хората, които го обичат, такъв какъвто е... В каквото и да го обвиняват, той бе най-блестящият актьор в "мюзикъла", смятат част от зрителите на риалитито.

Кичка Бодурова попита Люси дали да се готви за сватба в Лас Вегас, а той не отрече, че Джино му е подхвърлил да подпише с гаджето си в града на хазарта.Самата Ани Хоанг е сред най-запалените поддръжници на режисьора и признава, че Люси вече много й липсва, но му стиска палци и се гордее с него.

"Гледам го всяка вечер и му стискам палци. За мен не е важно дали ще бъде победител, защото се гордея с неговото представяне до момента и го чакам да излезе. Дори и целият свят да е срещу моят мъж аз ще седя зад него, ще му пазя гърба и ще му подавам патроните", сподели преди време певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !