Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Иво Танев: „ВИП Брадър“ е 100% режисиран!

отпечатай новината

04.11.2015 09:56 | Видян 1608 пъти

Иво Танев: „ВИП Брадър“ е 100% режисиран!

Неминуемо Иво Танев бе един от най-интересните съквартиранти в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър". Гологлавият шоумен бе един от главните персонажи в риалити шоуто, но за жалост камерите се насочваха към него предимно когато бе в епицентъра на скандала. Прям и директен, Иво споделяше мнението си за всеки от съквартирантите, което, освен техния гняв, му навлече и този на зрителите, които в понеделник вечер го подкрепиха с най-малко есемеси. По същия начин Танев бе откровен и когато отговаряше на въпросите на в."Всеки ден". На първият въпрос, зададен му веднага след излизането, а именно как се чувства извън Къщата, Иво Танев отговори по следния начин:

"Много исках да изляза, това е истината. В момента се чувствам прекрасно, но през последните две седмици в Къщата беше някакъв ад, там просто не беше моето място. Пространството бе пропито от едно двуличие, в което не се чувствах добре. Част от хората вътре не заслужават да са на финал, защото те не са това, за което се представят".

Той сподели още, че ако всичко се излъчва едно към едно на живо, както се е случило, а не да се правят монтажи, би влезнал отново в Къщата и би повторил участието си в този тип формати.

"Знаех, че ще трябва да провокирам интриги, все пак това ми беше мисия, поставена от „Биг Брадър", трябваше някой да е първи, на мен се падна тази „чест" и веднага се превърнах в лошия. Казах каквото мисля за всички, което не се хареса на много от съквартирантите, тъй като егото им е по-силно от това да разберат истината за себе си".

"Предаванията са хубави и интересни, стига да са реално представени и да не се правят режисьорски манипулации, но като гледам, действителността е съвсем друга - „ВИП Брадър" е едно шоу с голяма доза манипулация", откровеничи Иво Танев.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !