Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Светлана си призна за проституцията

отпечатай новината

05.11.2015 14:06 | Видян 2745 пъти

 Светлана си призна за проституцията

Светлана Василева си призна, че не може да се издържа само благодарение на „честните си сини очи“. Плеймейтката сама се издаде, че хонорарите й като модел са изключително мизерни и не може да разчита само на тях за насъщния.

Запитана от Кичка за професията на младите момичета в Къщата, плеймейтката разкри, че няма как да си позволи този стандарт на живот от моделстване, а прави и други неща. При названието на „други неща“ всички във „ВИП Брадър“ се досетиха какво визира блондинката като допълнителни доходи – проституция. Както „Всеки ден“ писа, скандалната манекенка, известна още като Гонзовица, има в банковата си сметка рекордните 800 000 лева. Крупната сума бойната мадама е заработила не с ум и знания, а като компаньонка. Блондинката от години практикува секс срещу заплащане, но никой не е предполагал, че къта такава солидна сума.

Блондинката държи на влог в известна банка огромното богатство от близо милион, изчукани в буквалния смисъл на думата за последните 5-6 години.

За двата месеца престой в Къщата никой от съквартирантите не разбра какво работи блондинката и те не спряха да я питат кой я издържа и как поддържа луксозния си начин на живот. Малката хубавица обаче така и не даде точен и конкретен отговор на въпросите им.

Наблюдателната Бодурова е забелязала аксесоарите и вещите на Светлето и твърди, че те са изключително скъпи марки. Оттам се зароди и нейният въпрос откъде всъщност идват парите им, а плеймейтката най-после си призна, че припечелва със сексуални услуги.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !