Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Лили Иванова на легло след тура в Канада!

отпечатай новината

05.11.2015 15:46 | Видян 2293 пъти

Лили Иванова на легло след тура в Канада!

Трети ден Лили Иванова е прикована към леглото, пише столичен вестник. За певицата се грижи денонощно лична медицинска сестра, която уверява, че стабилизирането ѝ е въпрос на дни и няма никакъв повод за притеснение. Естрадната прима легнала болна, поразена от зверска умора, която я налегнала непосредствено след изтощителните ѝ изяви в Канада и дългия полет над океана, който объркал биологичния ѝ часовник. Лили Иванова продължава да смайва със завидни амбиции и хъс за работа напук на достолепните си 76 години. Голямата певица покори пореден връх в своята кариера, организирайки концерти в Канада, пред публика от руснаци, поляци, французи, кото са добре запознати с творчеството на легендата.

Цените на билетите варираха в обсега между $80 и $150. Очевидно нашенците зад граница грам не са се замисляли колко ще им излезе едночасовата програма на Иванова, тъй като билетите бяха разпродадени месеци преди концертите. И в двата града певицата бе приета радушно от публиката си, която по време на концертите не спря да я замеря с цветя. Общо 8 пъти динозавърката на естрадата бе викана на бис, а след всяко изпълнение феновете скандираха името ѝ.

Още с кацането на родна почва обаче тя се почувствала отпаднала и изморена. Възможно е и примата да е лепнала вирус, заради мултинационалната среда, в която се е намирала, но може и просто имунитетът ѝ да се е сринал след изтощителния труд, напрежение и стрес. Певицата сама си е наложила покой и е определила следващите си 2 седмици за почивка и стабилизиране.

Снимка: Иван ГРИГОРОВ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !