Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Блейк Лайвли показа горещо тяло по бански

отпечатай новината

05.11.2015 16:43 | Видян 5361 пъти

Блейк Лайвли показа горещо тяло по бански

 Блейк Лайвли показа своето безумно секси тяло по оранжев бански, докато снимаше сцена от новия си филм на плажа на остров „Lord Howe“ в Нов Южен Уелс, Австралия.

В момента актрисата се снима в лентата „The Shallows“, а както се вижда от папарашките снимки, тя е възвърнала перфектната си форма отпреди раждането на дъщеря си Джеймс, преди 10 месеца.

Холивудската блондинка, която е омъжена за актьора Райън Рейнолдс, има тяло на супермодел, което обяснява донякъде и връзката ѝ с Леонардо ди Каприо отпреди няколко години.

Все пак всички знаят, че Лео излиза само с ангели на Victoria's Secret и/или с лица (тела) на престижното издание за бански костюми Sports Illustrated.

Лайвли, която е родена с фамилията Браун, наскоро сподели в интервю, че след раждането не е умувала твърде много върху това как да отслабне по-бързо.

Тя каза в списание YOU следното: „Просто се старая да се храня правилно, защото всичко, което ям отива право в организма на дъщеря ми, чрез кърменето. Залагам на малки, леки тренировки, които да ме тонизират, но да не са твърде уморителни.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !