Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Етиен Леви: Еврейският произход ми пречи да продължа да пея

отпечатай новината

06.11.2015 16:01 | Видян 2574 пъти

Етиен Леви: Еврейският произход ми пречи да продължа да пея

Аз за пари не говоря, защото като заговоря евентуално за пари, от малък не го говоря, защото всички мислят, че като съм с еврейски произход, по цяла нощ сънувам евро, долари и левове да хвърчат като есенни листа. За себе си съм се съобразил да говоря повече за духовните неща. Това сподели в предаването „На кафе” по Нова телевизия певецът Етиен Леви.
Според него, оттеглянето му от сцената е станало малко изкуствено, а причината да не може да продължи с пеенето е еврейският му произход. „Към няма нетолерантно отношение явно, има тихомълком”, смята той.

Етиен си спомни, че в „Музикална академия” е имал пререкания с Кичка Бодурова, която сега участва във „ВИП брадър”. „Тя дори намеси еврейския ми произход”, каза той като дебело подчерта, че много я уважава като изпълнител.

Певецът разкри, че започва подготовка за юбилеен концерт след 2 години. Той не пожела да отправи призив за финансова помощ за организацията. „Нека да не го правим така, защото ще излезе като реване и плачене. Аз не обичам да прося. Нека да е достойно. Ще намеря начин това да се случи”, заяви Етиен.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !