Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Джулиана Гани и Габриел Иванов са “Super Model Universe"

отпечатай новината

08.11.2015 21:32 | Видян 1620 пъти

Джулиана Гани и Габриел Иванов са “Super Model Universe

България бe домакин за втори път на изданието на конкурса „SUPER MODEL UNIVERSE”. Именно българската столица бe арената, където в рамките на 3 дни местни и чуждестранни модели се бориха за престижната титла.
Идеята на този конкурс е да лансира нови лица на модния подиум и да ги представи на едни от най-големите модни агенции в света.
Участниците в международния конкурс „SUPER MODEL UNIVERSE“ са подбрани със специален кастинг или конкурс в съответната страна. Тъй като това е конкурс за модели, той не протича по стандартните за подобни надпревари правила.
Делегатите от различните държави се състезаваха в три последователни вечери, които протекоха под формата на ревюта. На този конкурс основно се оценяваха уменията на момичетата и момчетата като модели. В рамките на международния формат „SUPER MODEL UNIVERSE“ 2015 се проведе и българското издание на конкурса „SUPER MODEL UNIVERSE-БЪЛГАРИЯ“ 2015 г., като участниците се състезаваха под същия регламент. Победителите от българското издание ще представят страната ни на международния конкурс „SUPER MODEL UNIVERSE “ 2016.
Първата вечер бе посветена на спорта, тялото и здравословния начин на живот. Именно заради това надпреварата за „Най-добро тяло” се проведе във фитнес център „Академика“, а моделите демонстрираха изваяни фигури.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !