Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кичка печели „ВИП Брадър“?

отпечатай новината

09.11.2015 10:08 | Видян 2157 пъти | Гласували 1

 Кичка печели „ВИП Брадър“?

Най-номинираният за изгонване съквартирант във „ВИП Брадър" е на път да спечели шоуто! Кичка Бодурова засега се радва на най-голяма зрителска подкрепа и като нищо може да се окичи със званието „Любима звезда на България", подшушнаха пред „Всеки ден" от кухнята на риалитито.

С горчивите си сълзи и отличното изпълнение на ролята на жертва Бодурова е станала любимка на българските домакини, твърдят от шоуто. Жените се разсипвали да гласуват за нея и в същото време стискали палци най-големите й враговете в Къщата - Станимир Гъмов и Ернестина Шинова, да изпаднат в дъното на класацията на Големия брат.

Доскоро Ерна и Гъмов бяха сочени като съквартирантите с най-големи шансове за победа в риалитито на Нова ТВ. Нападките им срещу Кичка обаче им изиграха лоша шега. Грубото отношение на кукловода към естрадната певица отблъснало много от феновете му.

„Хората са отвратени от постоянните обиди, които той сипе по адрес на Кичка, и няма да му ги простят", коментират запознати. Дори свалката с Преслава едва ли ще му помогне за победа в шоуто. Любимата фолкаджийка на българите успя да спечели точки даже и сред недолюбващите чалгата с вечната си усмивка и мило държание. За разлика от нея обаче Гъмов се компрометира, показвайки сприхав и противоречив характер, който направи на пух и прах доскорошния му имидж на шегаджия.

В подобна позиция е и приятелката му Ернестина. Тя също дълго беше една от най-харесваните в Къщата, защото не влизаше в конфликти с никого и се вживяваше в ролята на майка за много от съквартирантите. В последните дни обаче показа отблъскващо поведение, нападайки грубо и Кичка, и режисьора Люси Иларионов. Това накарало много от хората, които досега я харесваха, да се отдръпнат от нея.

На този фон Джино се радвал на висока подкрепа. Тя обаче едва ли ще се окаже достатъчна, за да бие вечно обляната в сълзи Кичка. „Ритон" също изгубиха доста фенове, а Кристина Димитрова и плеймейтката Светлана са сочени като участничките с най-малки шансове за победа заради безинтересното си присъствие в Къщата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !