Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Галин: Не слушам попфолк

отпечатай новината

09.11.2015 11:48 | Видян 1247 пъти

Галин: Не слушам попфолк

Галин залага на по-модерно звучене в своите музикални проекти и успява да спечели феновете с различността си. Макар да е сред най-актуалните фолк звезди, признава, че личните му предпочитания не са свързани с този жанр.

"Музиката, която слушам през свободното си време, няма нищо общо с попфолка. Слушам западна музика като цяло. Разбира се, уважавам много от моите колеги, които също правят модерни неща, но като цяло исках в попфолка да вкарам малко по-модерни неща" - казва певецът пред Cool...t.

Популярността на Галин расте главоломно, песните му се превръщат в хитове, но твърди, че славата не го е заслепила.

"Ако трябва да бъда честен, по никакъв  начин не са се променили нещата отпреди и отсега. Аз ги приемам нещата абсолютно нормално, просто съм работил изключително дълго време за тези неща и се радвам, че в момента имам успех" - обяснява той.

По повод на честите писания в жълти медии ту за връзки с някои негови колежки, ту за това, че е гей, певецът коментира:

"Близките ми ме познават, феновете ми не се връзват на подобни глупости. Те знаят кой съм аз и не ги вълнуват тези простотии, които се пишат по мой адрес".

Галин разкрива, че от 6 месеца е прекъснал следването си в УНСС като причина за това са многобройните участия и невъзможността да посещава лекциите. Почти не му остава време за личен живот, въпреки това се наслаждава на миговете извън сцената и признава, че си има гадже.

"В момента се чувствам добре и се чувствам щастлив, и съм доволен от живота, който имам. И да, имам си в момента... Гаджето си е личен мой момент, това са си някакви лични неща и не искам да се знаят" - споделя той.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !