Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Рени с 3 липосукции за 8 години

отпечатай новината

09.11.2015 12:51 | Видян 1335 пъти

Рени с 3 липосукции за 8 години

Опасна и безуспешна битка с килограмите води фолк певицата Рени. Изпълнителката се е подлагала на цели 3 липосукции за последните 8 години. Процедурите изсмукват тлъстинките й, но в крайна сметка Рени пак е с наднормено тегло.

Тя e ветеран във войната за стройна фигура. Тя винаги е била закръглена, но типично по женски чалгаджийката е доста суетна. Неведнъж е споделяла, че диетите не водят до траен резултат, и именно поради тази причина е лягала под ножа, пише „Всеки ден“. Пробвала е най-разнообразни хранителни режими, но дори да е постигала желания резултат, никога не е бил траен. Появявал се ефектът йо-йо, с който отново си връщала предишните килограми.

Отчаяната Рени се е подложила на първата липосукция през 2007 г. и благодарение на нея е смъкнала не малко от едрата си осанка. През 2010 г. изпълнителката на „Като птица“ е легнала за втори път под ножа и резултатът бил минус 20 кила. Третата операция блондинката си е направила тази зима, но въпреки това все още стрелката на кантара показва над 70 кг, а повечето й колежки тежат под 50.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !