Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Красен Кралев свали 15 кила

отпечатай новината

13.11.2015 10:58 | Видян 3341 пъти

Красен Кралев свали 15 кила

Спортният министър Красен Кралев впечатли всички с нова визия. На турнир в зала „Универсиада” в София през уикенда, той се появи направо преобразен – освежен и стопил излишните килограми, с които се бори от години.

Напоследък Кралев коригира фигурата си успешно и с елегантните черни костюми, шити по поръчка специално за него. Забелязалите сериозно променения вид на министъра бяха единодушни, че в дъното на пълната промяна стои един единствен човек - красавицата Виктория Петрова, с която Кралев от няколко месеца дели един покрив, пише „Уикенд“. Окриленият от любовта на една от най-красивите телевизионерки, Красен от няколко месеца се подложил на драстична диета, за да бъде в достоен вид за любимата си. Той спрял всякакви тестени и сладки храни, забравил и за тежките вечери и хапвал само салата. Нещо повече – върнал си някогашните навици на лекоатлет – всяка сутрин, дори преди министерски заседания, правел 3-километров крос и едва тогава тръгвал за работа.

 „Никога не съм бил по-мотивиран да изглеждам добре”, признавал щастливият варненец пред приятелите си. В същото време, ослепителната Вики също се постара за приятеля си – тя почти светкавично стопи натрупаното по бедрата и задните части в периода, в който вечер се прибираше сама в апартамента си и хапваше висококалорични лакомства пред телевизора. Чаровницата с най-сините очи в тв ефира няколко месеца издеянила изцяло на плодове, зеленчуци и фрешове и резултатът е налице – изглежда по-добре от всякога.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !