Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Даниел Радклиф получи „звезда“ в Алеята на Славата

отпечатай новината

13.11.2015 14:59 | Видян 1094 пъти

Даниел Радклиф получи „звезда“ в Алеята на Славата

 Младият актьор, прочул се в ролята на Хари Потър, участва в кратка церемония по откриване на звездата в Лос Анжелис вчера.

Кариерата на британската звезда започна през 2002, когато на 11-годишна възраст той за пръв път изигра малкия магьосник от популярната поредица на писателката Дж.К. Роулинг в екранизацията на първата книга от нея - „Хари Потър и философския камък“. В послествие Радклиф остана в главната роля във всичките 7 филма за приключенията на очилатото момче.

Сега на 26 години, след като обогати своята кариера с различни екранни и сценични изпълнения като „Жената в черно“, „Влакова катастрофа“ и „Какво, ако...“, Радклиф се появи в класен костюм на церемонията пред емблематичното кино „Долби тиатър“ в Холивуд. „Невероятна чест е за мен,“ заяви той пред „Варайъти“.

„Британците изпитваме неудобство от това хората да ни хвалят, така че първоначално бях малко резервиран, но после изпитах искрена благодарност,“ шеговито допълни звездата. „Само около 20% от хората, които виждаме във филмите и телевизията се озовават на Алеята на славата. Невероятно е. Не знам дали могат да премахват тези „звезди“, но дори жестоко да сгафя, пак не могат да я махнат,“ продължи майтапчийски Радклиф. Неговата звезда е 2565-та , която ще бъде поставена на известната холивудска алея.

Кариерата на Радклиф засега е кратка, но трябва да се има предвид незавидната съдба на много известни деца-актьори, които не успяват, след като пораснат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !