Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Как ревнуват различните зодиакални знаци

отпечатай новината

16.11.2015 18:43 | Видян 1446 пъти

Как ревнуват различните зодиакални знаци

Почти всички хора чувстват ревност от различна степен в един или друг момент на връзката си. Ревността е много сложна и съчетава в себе си разнообразни емоции като страх от изоставяне, страх от отхвърляне, унижение, мъка и гняв.
Ревността се проявява най-вече тогава, когато човек усеща заплаха за връзката си.
Нашите зодиакални знаци могат да играят изненадваща роля в това как ние изразяваме своята ревност.
Ето как различните зодии ревнуват:
 
Овен 
Без значение, че представителите на тази зодия изглеждат уверени и отговорни, често те имат усещане за несигурност. Ако сте във връзка с Овен, пригответе се за една емоционална въртележка. Истината е, че тези хора обичат драмата.
 
Телец 
Телците са упорити и не обичат да показват своята несигурност на хората. Тъй като са много рационални, те ревнуват рядко. Правят го само, когато половинката им стане подозрителна. Обикновено те следват инстинктите си и ако крайният резултат е наистина изневяра или предателство, те не се боят да приключат връзката спокойно, без да правят големи сцени.
 
Близнаци 
Близнаците знаят, че верността е лично предизвикателство и все пак я очакват от своя партньор. Те нямат проблем с това да покажат своята ревност и им трябва много време, за да се успокоят, след като веднъж са заподозрели нещо. Понякога те ревнуват по навик, без сериозно основание.
 
Рак 
Ракът не изпитва ревност много често, защото когато е в сериозна връзка, той е абсолютно верен на партньора си и очаква същото в замяна. Ракът става ревнив само и единствено, ако усети предателство. Ревността на този зодиакален знак прилича повече на голямо негодувание. Ракът никога не прощава изневярата.
 
Лъв 
Каквото и да правите, не се отказвайте да дарявате своя Лъв с внимание, защото ако го пренебрегвате, той ще реши, че му изневерявате. Лъвовете са гневни в своята ревност. Те са убедени, че половинката им няма да срещне по-добър партньор от тях и са готови да си тръгнат при най-малката измяна.
 
Дева 
Девите също обичат да крият своите емоции, но всъщност са изключително ревниви. Освен това, те са доста проницателни и тях трудно можете да ги мамите дълго – те ще прочетат лъжата в очите ви. Освен това, ако ви заподозрат в изневяра, те ще започнат задълбочено разследване на ситуацията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !