Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Чарли Шийн призна, че е ХИВ-позитивен

отпечатай новината

17.11.2015 17:37 | Видян 1674 пъти

Чарли Шийн призна, че е ХИВ-позитивен

Световноизвестният американски актьор Чарли Шийн призна, че е ХИВ-позитивен от четири години. По-рано стана ясно, че той има намерение да каже това на живо по телевизия NBC.

През последните месеци в Холивуд упорито вървеше слухът, че известен актьор сее СПИН. Медиите се надпреварваха да гадаят кой е той. Близки до Чарли намекваха, че той се бои да огласи, че е ХИВ-позитивен, за да не разочарова феновете си.

В крайна сметка стана ясно, че това е Чарли Шийн. Актьорът е известен с безразборните си сексуални контакти, най-вече с порно звезди, и редовните кокаинови и секс оргии в дома си. Съобщено беше и че 50-годишният Шийн е започнал ударна медикаментозна терапия с помощта на най-новите препарати за лечение на СПИН.

Чарли е известен с участието си както в драми и екшъни, така и в комедии. Сред най-популярните му филми са "Взвод", "Смотаняци", "Тримата мускетари", "Уолстрийт" и ТВ сериалът "Двама мъже и половина", които той беше принуден да напусне заради несъгласие на продуцентите да му увеличат хонорара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !