Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Бербо, остани в националния!

отпечатай новината

20.11.2008 15:42 | Видян 6923 пъти | Гласували 5

Бербо, остани в националния!

Покрай незначителни истории с трамваи, публиката у нас е на път да изгуби един от малкото световноизвестни, всепризнати и суперталантливи българи. Димитър Бербатов се е почувствал нежелан в националния отбор. Напълно възможно е да си тръгне от него.

Ако това стане, много е вероятно милиони българи просто да се откажат от този държавен тим. Осмият най-скъпоструващ футболист в историята на света се оказва недостатъчно добър по оценките на “разбирачи” у нас. А колко струват те?
Ревността на бивши величия, които обаче в цялата си кариера не са достигали и половината слава и признание на Митко – визираме Йордан Лечков, също е фактор за омразата към момчето от Благоевград.

За капак, изключително тъпото избиране на един волейболен Гибон за Мъж на годината не може да се приеме по друг начин, освен като подигравка с Бербатов.
Преди две години имаше една хубава идея – да потърсим Великите българи. Покрай нея се изговориха много приказки кой е достоен за стотицата, а кой не.

Но никой не каза нещо много важно и при това очевидно – 99 от тези хора са били обругани от своя народ или по-скоро от негови видни представители. Единствено Владимир Димитров – Майстора не е бил унижаван от него.

Имаме шанс да създадем втори добър пример в лицето на Димитър Бербатов, който също си пада малко художник. Не заради него, а заради нас самите!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !