Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Деси Слава носи чужди дрехи

отпечатай новината

18.11.2015 14:10 | Видян 2635 пъти

Деси Слава носи чужди дрехи

Фолк певицата ДесиСлава похарчи повече от 10 бона за дрешки ден преди да влезе във ВИП Брадър. За зла участ, на певицата ще й се наложи да кара без багаж, тъй като продуцентите я прецакаха й и свиха куфарa. Блондинката е била забелязана да пазарува заедно със свой приятел точно ден преди старта на шоуто. Фолк звездата взела със себе си и свой приятел, който да я съветва. Целият пазар обаче се оказал безполезен, тъй като изпълнителката в крайна сметка се оказа без багаж. И всичките й принадлежности бяха задържани.
Самата тя много харесала Преслава и искала да изглежда свежо като нея, като за целта пръснала няколкостотин лева за серум за подмладяване. Дори и него обаче певицата няма да може да използва, тъй като бе лишена от принадлежностите си, пише “България днес“.
Междувременно Евгени Минчев започна война срещу нея и не спира да хапе певицата заради теглото. Опитът на дамите да й помогнат с дрехи, предизвика груби подмятания от страна на светския хроникьор, който заяви, че ДесиСлава е твърде закръглена и дрехите на Йоана Захариева няма да й станат. От екипа споделят, че това е само началото на конфликта между двамата. И съвсем скоро ще започне истинската война.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !