Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Делон изневерява на Роми Шнайдер с Далида

отпечатай новината

19.11.2015 17:33 | Видян 9420 пъти

Делон изневерява на Роми Шнайдер с Далида

Освен от парфюми, ресторанти, футболен клуб, промоутърство и кино, Ален Делон изкарва милиони и от книги. Най-продаваната, която е писал, както може лесно да се предположи, е посветена на жените в неговия живот. Всичките са известни и никоя не е щастлива с мъжа, който е мечта за милиони дами през последните 60 години, откакто го гледат на екрана.

Първата известна жена, с която преспива още като „старлет”, отчаяно опитващ да пробие в киното Ален Делон е Далида. Той е само на 21 години, а тя е бивша „Мис Италия”, бореща се със зъби и нокти да завладее френската попмузика. Годината е 1956 г. Ще трябва да минат цели 7 лета, за да могат двамата, вече станали истински звезди, да се отдадат на роман помежду си, не само на еднократен секс в крачка. И това ще доведе до разрив с най-голямата любов в живота на Ален Делон.
Нейното име е Роми Шнайдер. Красавецът, който е никому неизвестен през 1958 г., е пратен да я посрещне на летището, за да й създаде приятно настроение преди снимките на филма „Кристин”.

Двамата обаче не си допадат от пръв поглед

Взаимно се смятат за прекалено красиви. Освен това, тя е австрийска аристократка и богаташка, изиграла ролята на живота си – императрица Сиси, а той е беден бивш затворник, обитаващ окаяна стая под наем. „Дори няма кола”, както си отбелязва Роми.
Как точно става заварката помежду им остава тайна за публиката, но първоначалните лоши впечатления рязко се променят и на 20 март 1959 г. Роми се сгодява за Ален. За първи път тя не слуша майка си и, както ще разбере по-късно, това е сериозна грешка.
Шнайдер споделя в интервюта, че многократно прощава и непростимите неща на любимия си. Но когато на бял свят се появява негов син от немската актриса, певица и модел Нико, която никой днес не помни, австрийката се вбесява. Тя няма нищо против детето, родено на 11 август 1962 г. – малкият Кристиян Аарон, наричан Ари, е копие на татко си. Ала фактът, че грижата за него е поета от родителите му, а той признава бащинство на детето няма как да не я подразни.
Двойката се опитва да залепи счупеното. Неуспешно. Римска ваканция става повод за официалната разделя на звездите – Ален вече е изиграл коронната си роля на Роко и влюбеният Висконти го е взел в шедьовъра си „Гепардът”. Ваканцията Делон я прекарва в компанията на старата си, в най-буквален смисъл, позната Далида – също вече преуспяла в кариерата. Роми се прибира във Виена, след като преди Коледа двамата са разтрогнали годежа си.
Не минават и 9 месеца и Делон за първи път в живота си минава под венчило. Негова булка е Натали Бартелеми, моделка, родена в Мароко. Поел е олещание да го направи, защото хубавелката му ражда Антъни Делон.Бракът обаче разваля любовта и отношенията между двамата се обтягат. Натали никак не помага в кризаата на Делон около убийството на бодигарда му и връзките с корсиканската мафия, за които писахме в миналия епизод. За Коледа 1967 г., отново за Коледа, той подава документи за развод – официална раздяла с моделката, която дълго ще носи името Натали Делон. Двамата обаче продължават да живеят под един покрив

до официалния си развод навръх Деня на влюбените през 1969 г.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !