Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

София Вергара и Джо Манганиело си казаха „Да“

отпечатай новината

23.11.2015 12:13 | Видян 2004 пъти

София Вергара и Джо Манганиело си казаха „Да“

Вчера, на 22 ноември, София Вергара и Джо Манганиело са сключили брак в курорта Палм Бийч, Флорида. Двамата холивудски актьори са си казали „Да“ в ултраскъпия хотел „The Breakers“, в компанията на семействата и приятелите си.

43-годишната латино красавица от сериала „Модерно семейство“ е носила приказна рокля, изготвена по поръчка, от родения в Бейрут дизайнер Зухаир Мурад, който е неин добър приятел и редовно я облича за наградите „Оскар“ и „Златен глобус“.

38-годишният младоженец пък е бил в елегантен смокинг на моделиера Джон Варватос. Сред известните гости на сватбата са били Рийз Уидърспун, Арнолд Шварценегер, Чанинг Тейтъм, Анна Пакуин, Матю Бомър и др., като на сватбата е имало около 400 души.

Самата Вергара разкри в шоуто на Джими Кимел през септември следното: „Искахме малка, интимна сватба, но се оказа невъзможно. Аз имам огромна фамилия, а и Джо има много голямо семейство. Невъзможно ни беше да сведем списъка с гостите до под 400 души, затова си ги разпределихме 200 за мен и 200 за него.“

VIP гост на романтичната церемония е бил 23-годишният син на София – Маноло, който е отвел майка си до олтара.

Вижте още снимки от сватбата в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !