Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Джейми Дорнан чака второ дете

отпечатай новината

23.11.2015 17:34 | Видян 4953 пъти

Джейми Дорнан чака второ дете

Съпругата на Джейми Дорнан – Амелия Уорнър е бременна с тяхното второ дете. Красивият ирландски актьор скоро ще стане баща отново, а списание People потвърди щастливата новина.

Звездата от „Петдесет нюанса сиво“ и жена му вече са родители на 2-годишна дъщеря Дулси. Двойката се сгоди през ноември 2012 г., а сключи брак на малка церемония в имението им в Сомърсет, Англия, 5 месеца по-късно.

Преди да започне връзката си с Амелия, Джейми изживя 3-годишна любов с актрисата Кийра Найтли (между 2003 и 2005 г.), а освен това е излизал с актрисите Сиена Милър и Миша Бартън.

В интервю за брака си, 33-годишният Дорнан заяви, че обича да е женен мъж и че от самото начало обожава Амелия.

 След година ще гледаме Джейми и актрисата Дакота Джонсън в продължението на екранизацията на еротичния роман – „Петдесет нюанса по-тъмно“, като лентата ще се появи през февруари 2017-та, а третата част „Петдесет нюанса освободени“, ще излезе по кината година по-късно.

Въпреки че Джейми стана звезда именно с участието си в „Петдесет нюанса сиво“ и с ролята си на Крисчън Грей, той сподели наскоро, че в личния си живот е съвсем нормален мъж, който живее по-скоро скучен и доста спокоен живот в английската провинция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !