Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Кристен Стюарт е новата Коко Шанел

отпечатай новината

26.11.2015 15:05 | Видян 2372 пъти

Кристен Стюарт е новата Коко Шанел

Една от новите любимки на дизайнера на Chanel Карл Лагерфелд и добре позната на киноманите Кристен Стюърт влиза в ролята на легендарната Коко Шанел в нов филм.

Преди няколко години Лагерфелд лично избра Кристен за лице на една от неговите колекции и от тогава актрисата неизменно присъства на всяко ревю на модната къща в Париж и участва в няколко рекламни кампании за аксесоари. Сега Кайзерът застава на режисьорското място на кратък филм за живота на Габриел Шанел, а в ролята на дизайнерката е самата Кристен. "Исках да покажа Шанел през всичките десетилетия от живота ѝ и по време на завръщането ѝ през 50-те години на XX век," споделя Лагерфелд за проекта.

Филмът, носещ заглавието Once and Forever, всъщност разказва историята на актриса (Стюърт), която трябва да се превъплъти в Шанел за биографична лента. В краткия трейлър, който пуснаха от Chanel, виждаме Кристен във винтидж тоалети и перука, но и в характерния за нея непринуден стил, докато спори разпалено с продуцент, заявявайки му: "Какво ще кажеш първо да направим филма и след това да го продаваме?"
Вижте трейлъра към филма ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !