Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Черната Златка изритана

отпечатай новината

27.11.2015 12:32 | Видян 2228 пъти

Черната Златка изритана

Черната Златка и Миро са разделени и този път май е окончателно.Макар плеймейтката всячески да се опитва да скрие истината, вече повечето й близки започват да се досещат.

Моделката движи абсолютно сама, като търси компанията на кого ли не, за да се развлича, пише "Всеки ден". Пред свои близки тя сама е признала, че откакто е разделена с любимия си, се опитва да избяга от тъгата си, като излиза често по партита. Другият вариант бил да се затвори вкъщи и да плаче с часове. „Не мога повече! Нервите ми не издържат! Цял ден плача при мисълта за Миро. Залагах целия си живот на този човек, той така да ме изостави!“, през сълзи редяла бургазлийката.

Светски особи, които контактували в последно време с плеймейтката, твърдят, че тя се държала странно. Реагирала неадекватно в разговор, включвайки се не на място, или почти не взимала участие в разговора. „Сякаш мислите й са някъде другаде. И ние заподозряхме, че с Миро са приключили, но когато я попитахме дали нещо се случва в личния й живот, тя реагира остро: „Абе, луди ли сте?“, коментират в светските среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !