Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Галена Димова е новата MSR TOP OF THE WORLD 2015

отпечатай новината

27.11.2015 15:28 | Видян 2008 пъти

Галена Димова е новата MSR TOP OF THE WORLD 2015

Преди дни в Анталия се проведе свевтовният конкурс за омъжени дами MSR TOP OF THE WORLD. 30 омъжени жени на възраст от 30 до 42 години бяха избрани след кастинг, но заради атентатите в Париж и стачките на Луфт Ханза се явиха 21. Пред BLife Галена Димова сподели, че надпреварата е била доста оспорвана. Явили са се жени от цял свят - Русия, Германия, Персия, Иран, Турция и още много други.

„Конкурсът беше в 4 вечери. Първата трябваше да представим артистичните си умения. Аз избрах да танцувам. Представителката на Холандия ме помоли да представя шал и бижута (на снимката), които тя беше изработила от камъни сваровски. Съгласих се заради шоуто, беше много приятно.“

Вторият ден конкурсът включвал дефилета по бански, където Галена демонстрирала перфектната си фигура и мерки.

Третата вечер се оказала най-вълнуваща за Мисис България.

„Всяка от участничките трябваше да представи стрната си в 3 минутно видео. Тази задача бях поверила на инж. Пламен Колев от Хайлайф, като му обясних точно какво искам. Предварително нямах възможност да гледам видеото – това се случи в нощта на конкурса. Първият кадър беше с националния ни флаг, следваха  снимки на децата ми. Не мога и сега да опиша вълнението, което ме обзе когато видях най-скъпите си същества! После се завъртяха красотите на България, море, планини, реки, сезони... Толкова горда се почувствах с родината си, въпреки че има толкова проблеми“,  разказва за BLife Галена Димова. Вместо с традиоционна носия Галена се представила с тази рокля, която обрала овациите и съдържа всички елементи на традиционния костюм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !