30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Семейни войни се завръща за нова доза забавление

отпечатай новината

30.11.2015 16:31 | Видян 1621 пъти

Семейни войни се завръща за нова доза забавление

Обичаната телевизионна игра “Семейни войни” се завръща в ефира на Нова за нова доза забавление и изпитания. След успеха си през 2002-2004 г. в България и почитатели в над 60 страни, зрителите на Нова телевизия отново ще споделят емоциите на участниците в това атрактивно изживяване и ще имат възможността да чуят най-популярните отговори на въпроси, предварително зададени на над 100 човека.

Всяка делнична вечер две семейства ще се изправят едно срещу друго в словесна схватка, за да тестват бързата си мисъл и чувството си за хумор. В първите пет рунда фамилиите се стремят да спечелят максимален брой точки, като предимство има по-бързо натисналият бутона отбор, който даде правилното предположение за най-популярния отговор. Семейството, събрало по-голям брой точки в първите пет рунда, става победител в съответния епизод и играе в шестия рунд от играта - „Бързи пари”, където двама играчи от семейството отговорят на пет бързи въпроса, със задачата да съберат максималния брой от 200 точки и да спечелят още награди. Отборът победител продължава играта си в следващия епизод на шоуто, а победителите в пет поредни епизода добавят към събраните средства допълнителна парична сума и си тръгват с шампионска титла.

За да бъдат разгадани най-популярните отговори не са необходими специални знания или умения. Не е важно какво образование имат, говорят ли чужди езици, какво работят и дали някога са искали да участват в телевизионна игра. Не е от значение дали живеят в град или село и дали са на 20 или на 70 години. Важното е участниците в „Семейни войни” да искат да спечелят, да притежават типичното за българина остроумие и да са готови да споделят това уникално преживяване с най-близките си хора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !