Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

"Стоянке, спри се!"

отпечатай новината

02.12.2015 15:47 | Видян 1700 пъти

Стоянка Мутафова трябва да обърне сериозно внимание на здравето си и да ограничи театралните си изяви заради преклонната си възраст. Този лекарски съвет е получила наскоро Госпожа Стихийно бедствие, която само след два месеца ще навърши достолепните 94 години, пише Всеки ден.

Напоследък актрисата претърпя какви ли не перипетии - през лятото счупи ръка, след като се подхлъзна на тревата в къщата си в "Драгалевци", а в началото на годината прекара тежък грип, от който се възстановяваше няколко месеца.

Още преди време Мутафова се закле, че ще играе на сцената до сетния си час. Както е известно обаче, основната причина възрастната жена да продължи да се вихри на сцената е дъщеря й Мария Гурбашлиева - Муки, която няма трудов стаж и почти никога през живота си не е работила. Муки няма доходи и разчита само на пенсията, на хонорарите и на спестяванията на майка си, която за разлика от щерката, може да се похвали с близо 70 години трудов стаж.

"Като съм на сцената, нямам умора. Да ви кажа, ще се гътна, ако си седна на задника и не върша нищо. Това би ме погубило", казва колоритната Мутафова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !