Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Миска разделила Деси Слава и Зарко

отпечатай новината

03.12.2015 11:03 | Видян 7448 пъти

Миска разделила Деси Слава и Зарко

Истинската причина за раздялата на Деси Слава и Светлозар Савов не е кариерата на фолк певицата, а друга жена.

Това е една от най-красивите ни носителки на титлата „Мис България“ – Росица Иванова. Именно нейната поява в живота на ММА боеца сложила край на романа му с чалга звездата, твърдят осведомени, пише Всеки ден.
Отношенията между Роси и Светльо се зародили най-напред в социалната мрежа. След като си писали известно време във фейсбук, двамата осъществили и първата си среща на живо в столично кафене. Макар и да не намерили много общи теми за разговор, станало ясно, че може да си бъдат секс партньори. Миската нямала нищо против, а и Зарко все пак й обяснил, че за момента е с Деси и няма как да започне нова връзка.
„Станаха си любовници, защото паралелно и Роси имаше друга връзка със състоятелен мъж. Тъй като тя живее сама в София, той от време на време й идваше на гости, за да се позабавляват“, разказва приятелка на манекенката. Постепенно обаче отношенията им се задълбочили и от авантюра се превърнали в любовна история. „Ето това е – сексът прави чудеса! Явно Роси добре се справя и успя да му вземе акъла, че чак и го раздели с Деси Слава“, обсъждат запознати.

Приятели на Савов недоумяват тази развръзка на събитията, защото ММА състезателят винаги говорел за фолк певицата като за жената, с която иска да живее до края на живота си. С блондинката планирали дори сватба, а изведнъж той я изоставил заради друга. Официалният предлог обаче бил друг, този, който му изнася най-вече, а именно кариерата й. „Това е все едно тя да го съди за спортните му занимания. Както той има кариера, така и Деси си има своята. Не би било логично да се разделят заради това“, размишляват общи техни приятели.

След като Зарко влезе в Къщата на „Биг Брадър Ол Старс“ преди няколко вечери, Деси изпадна в тотален шок. Тя не очакваше голямата й любов да се появи и по този начин отново да разтвори раната й от болезнената им раздяла. Цяла нощ фолк дивата плака, а неин отдушник се оказа не друг, а Евгени Минчев. Пиарът я съветваше да не се събират отново, макар че младокът май е влязъл с друга цел.

Самата Деси пък на няколко пъти призова бившия си да разкрие истинската причина за краха на отношенията им. „Кажи, да чуят хората! Нека да видят, че не съм аз причината“, заяви с половин уста изпълнителката на „Започваме на чисто“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !